Van de Hoef Transport verzorgt dagelijks voor u het vervoer van complete ladingen binnen de Benelux en Duitsland. Onze vakkundige en enthousiaste medewerkers op kantoor en onze chauffeurs op de weg zorgen ervoor dat uw lading snel, betrouwbaar en flexibel geleverd wordt tegen een concurrerend tarief.
Wij leveren graag maatwerk, zodat onze diensten naadloos kunnen aansluiten op uw behoefte. Zo rijdt Van de Hoef Transport ook buiten de Benelux en Duitsland en maken we daarbij gebruik van ons uitgebreide netwerk. Neem even contact met ons op en dan bespreken we graag met u de mogelijkheden.

 

Heeft u naast een complete lading ook deelladingen (groupagevervoer)? Of speciaal transport met afwijkende afmetingen of kwetsbaar materiaal wat veilig en in perfecte staat snel afgeleverd moeten worden? Ook daarvoor kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen zodat we samen met u de beste transportoplossing vinden voor uw groupagevervoer, schadegevoelig transport of op- en overslagmogelijkheden.

 

 

 

 

Van de Hoef Transport levert snel, betrouwbaar en flexibel uw compleetladingen op plaats van bestemming in heel de Benelux en Duitsland.