Van de Hoef Transport is sinds 1929 gevestigd in het centrum van Nederland, in Groenekan bij Utrecht. Wij zijn gespecialiseerd in compleet of deelladingen (groupagevervoer) van bouwgerelateerde, incourante goederen zoals hout, plaatmateriaal en staalproducten.

Groupage is het verzamelen van pallets, pakketten of complete wagens van diverse opdrachtgevers. Deze worden in ons expeditie centrum door onze ervaren medewerkers droog en schoon verladen en per land of regio gesorteerd, samen geladen en op transport gezet. Transport rechtstreeks naar de klant, dus zonder op- en overslag, is uiteraard ook mogelijk.

Naast groupagevervoer tegen concurrerende tarieven, kunt u ook schadegevoelig transport of speciaal bouwmateriaal zoals gips, aluminium zetwerk, dak- en wandplaten en isolatiemateriaal van buitengewone grootte, aan ons toevertrouwen.

Iedere opdracht wordt met de nodige aandacht en zorg in behandeling genomen. De klant wordt uiterst serieus genomen en kan met een gerust hart zijn goederen en de zorg daarvoor aan Van de Hoef Transport overlaten. Wij hebben een trouwe klantenkring opgebouwd in de loop van de jaren, die ons waarderen om onze persoonlijke en eerlijke aanpak. Wij hebben enkele van hen gevraagd iets te vertellen over onze jarenlange samenwerking. Lees er meer over.

Dagelijks zijn onze enthousiaste en betrouwbare medewerkers bezig om de wensen van de klant in te vullen. “Kan niet bestaat niet” is ons motto.